zaterdag 22 november 2014

Mooie randjes van oktober, lieve poes, Sinterklaas en 29 jaar getrouwd

De randjes van oktober heb ik afgesloten met een, vind ik zelf, leuke rand van paddenstoelen. Het project loopt soms wat vertraging op door allerlei activiteiten die bij het werk of in de huishouding moeten gebeuren. Maar uiteindelijk is er toch weer ruimte om lekker te borduren en kom je verder met het project. Leuk om te doen en leuk om er een rand je bij te bedenken. Vaak onder het genot van een kopje thee en een bakje pepernoten. Want de goedheiligman is weer gearriveerd en dan eten we pepernoten, borstplaat en chocoladeletters. Hmmmmmmmmm ... heerlijk. 

Mijn Sinterklaas attributen heb ik geplaatst in ons huis. Ook altijd weer even leuk. 
Onze poes wordt ouder en we hebben besloten dat het tijd was voor een leuk mandje. Zo gezegd zo gedaan en voor weinig geld heb je een mooie verblijfplaats voor de poes. Ze moest eerst even wennen, maar nu gaat ze er zelf steeds in en is ze helemaal gewend. 
Vandaag zijn we 29 jaar getrouwd. Alweer 29 jaar. We zijn samen jarig zeiden we tegen de kinderen. Een mooie leeftijd toch?
En zo vliegt de tijd heel snel voorbij. Nog een paar weken dan is het december, Sinterklaas jarig, de kersttijd en kerstvakantie. Maar eerst nog maar even genieten van deze dag!2 opmerkingen:

  1. Mooi hoor jouw randjes en gefeliciteerd met jullie huwelijksjublieum!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. gefeliciteerd met jullie huwelijksverjaardag! en ja poesjes zijn vlug hun nieuwe plekje gewoon. mooie randjes ok trouwens!

    BeantwoordenVerwijderen