zondag 28 december 2014

In Denemarken op een mooie zondag

Na een langdurige rit, met anderhalf uur vertraging door file tussen Hamburg en Flensburg, kwamen we gisteravond aan op onze vakantiebestemming. We verblijven in een schitterend huis van alle gemakken voorzien. De kachel brandde al snel heerlijk en we gingen over in de vakantiemodus. Lekker doen waar je zin aan hebt en relaxen. 
Doordat het donker was toen we aankwamen wisten we nog niet wat het uitzicht zou zijn vanuit ons huis. Dit overtrof onze verwachtingen. We kunnen wel 100 foto's maken van het uitzicht. Een prachtig winterlandschap ontvouwt zich vanuit de ramen. 
Allemaal kerstkaarten kunnen we ervan maken. De bomen zijn met rijp bedekt en met het zonlicht erdoorheen ziet het er mooi uit. 
Omdat Denemarken vlak is hadden we bedacht om de fietsen mee te nemen. Op de eerste dag hebben we, DD en ik, een mooie fietstocht gemaakt door het steeds afwisselende landschap. Onderweg kun je dan ook mooie plaatjes schieten. 

Rond vier uur werden we opgehaald door de mannen want we waren enigszins de weg kwijt. Gelukkig waren ze snel met de auto ter plaatse want het is ook zo dat het al weer vroeg donker wordt. 
Om half vijf zijn we weer thuis en is het volledig donker. En zijn er weer diverse bezigheden binnenshuis die ons bezig houden. Ik ben bezig met het laatste randje van "randje per week", de fietsen. Een leuke afsluiting, helemaal omdat we ook fietsten op deze dag en omdat dat gewoon een erg leuke bezigheid is. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten