woensdag 25 november 2020

35 jaar getrouwd, gluren, heerlijk bijzonder lezen, Holly Leaves en meer groen dat groeit

Afgelopen zondag waren mijn man en ik jarig! We waren nl. 35 jaar getrouwd. We huurden een huisje in Garderen voor drie dagen om dit te vieren. Middenin het bos, dus veel vogels en eekhoorns. Aanvankelijk wilden we dit doen met de kinderen. Ze zijn ook geweest, maar afzonderlijk van elkaar. Ondanks deze maatregelen hebben we het toch enorm gezellig gehad met elkaar. Met in het verschiet weer een familieweekend, maar dan met z'n allen. 


Op de Veluwe is het altijd mooi, zeker ook in de herfst. We hebben heerlijk in het huisje gegeten en omdat we een spelletjesfamilie zijn, Ticket-to-Ride en het Monopoly speelkaarten spel gespeeld. En, uiteraard, lekker bijgepraat. 


Ook Piet en Sint waren aanwezig. Ze gluurden door de ramen! 
Ik las een bijzonder boek; 'Het meisje in de witte kimono' van Ana Johns. 

Als de Japanse Naoko verliefd wordt op een Amerikaanse soldaat, kan ze niet voorzien welke prijs ze daarvoor zal betalen. Een hartverscheurende roman over liefde, familie en onmogelijke keuzes. Japan, 1957

Een diep ingrijpend verhaal, dat nog lang nazindert in je hoofd. 


Ik ben begonnen aan het kerstborduurproject. Deze keer 'Holly Leaves', a long stitch design by Jean Coates. Weer anders borduren, maar met wel een leuk resultaat. Iemand schreef; schilderen met borduurnaald en draad. En dat klopt precies. 


De Amaryllis is alweer enorm gegroeid. Er komt zelfs een kleintje naast. Ik ben nog benieuwd waar dit naar toe gaat.
😉

1 opmerking:

  1. Van harte gefeliciteerd Gonda, mooi om deze mijlpaal tich zo gezellig te kunnen vieren in deze tijd.

    BeantwoordenVerwijderen