zondag 15 februari 2015

2e kussentje en pruikentijd?

Dit weekend is heerlijk relaxed. Geen bijzonderheden op het programma dus tijd voor borduren en schaatsen kijken. Het is ongemeend spannend in het Thialf stadion in Heerenveen. Mooie wedstrijden passeren de revue en nieuwe sporthelden op het hoogste podium. Ook was er dus tijd voor het 2e kussentje. Het borduren was al klaar, alleen moest het nog samengevoegd en in elkaar gezet worden. Het is altijd weer afwachten of het voldoet aan het beeld dat je ervan hebt. Alhoewel de kleuren goed bij elkaar passen zou ik er zelf niet zo voor gekozen hebben, maar het resultaat is prima en leuk. 
Zo nu en dan hebben we een tijdelijk abonnement op een of andere krant en momenteel lezen we de Trouw. Op het achterste blad altijd een leuk item "naast het nieuws". Hier vaak een leuke bijzondere foto. Gisteren ook weer werd er een foto geplaatst van het carnaval in Venetië. 
Een aantal dames zit klaar voor het Ballo del Tiepolo in het Pisani Moretta paleis. Waar ik natuurlijk voor viel waren de dames gekleed in een tenue dat deed denken aan de pruikentijd. Mooi en grappig om te zien. 

1 opmerking: