donderdag 28 december 2017

2017, Concerten, Kerst en vakantie

Eind december hebben we het altijd druk met de Kerstconcerten. Over het algemeen altijd mooi en sfeervol. Iedereen doet zijn/haar best om alles zo goed mogelijk te laten verlopen. Wij doen vaak mee via de muzikale medewerking. Twee hele speciale gelegenheden wil ik eruit lichten. 
Op vrijdag 22 december waren we in Utrecht. Hier was orgelmuziek, zang en viool- en saxofoonspel. Heel bijzonder. In de kerk aldaar maakte ik deze foto van de kerststal. 
Hetzelfde concert vond plaats op 23 december, maar dan in de Martinikerk in Groningen.

Ook hier maakte ik twee leuke foto's. Prachtige momenten van hele mooie muziek! Kun je weer mee verder en dat zijn dan de pareltjes in het leven die de zwaardere momenten weer draagbaar maken. 
Op tweede kerstdag hebben we heerlijk gewandeld bij de Fraeylemaborg in Slochteren. Rondom de borg is een behoorlijk grote tuin waar je goed kunt wandelen. Dit hebben we dan ook gedaan. Met het hele gezin, want onze Koreaanse vriendin is in Nederland en hoort er nu ook bij. Lekker wandelen in de natuur na al het mooie muzikale "geweld". Dit levert dan ook weer sfeervolle plaatjes op. 
Nu zitten we in de periode tussen Kerst en Oud en Nieuw. Dingen opruimen en lekker genieten van de rust en van de vakantie. We gaan er nog even opuit en kiezen deze keer voor Munster in Frankrijk. Ik besluit dit jaar dan ook met een Franse nieuwjaarswens. Ik hoop volgend jaar weer meer te schrijven en te publiceren. Mijn laptop is stuk. De nieuwe is in de maak, maar voordat ik daar gebruik van kan maken, dat zal wel volgend jaar worden. Voor iedereen maar een mooi freubeljaar gewenst!  

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten