zondag 22 april 2018

In de tuin werken en weven en een nieuw borduurproject

Vorig weekend was ik al gestart met een nieuw borduurwerk. Dit doe ik weer in opdracht. Eerst met behulp van de poes die er natuurlijk weer met de neus bovenop zit. 

De tweede foto is gemaakt op de maandelijkse [superleuke] bee die we altijd op maandag hebben. Gezellig samen freubelen met boeiende projecten van de andere dames en dito gesprekken. 
Eén andere foto wil ik nog laten zien van een quiltster. Is dit ook niet een mooi plaatje? Twee liefdes in één plaatje vertegenwoordigd. 

Al een aantal dagen is het werkelijk schitterend weer. Hoge temperaturen en mooi zomerweer, en dat in april. Dit inspireert tot het werken in de tuin. Alle potten en tuinmeubilair zijn ontdaan van hun groene winterjasje en sommige stukken in de tuin heb ik veranderd. 
Elk jaar doen we dit in het voorjaar en gisteren was het een uitgelezen dag. Dit natuurlijk met hulp van hele nieuwsgierige poezen. Een blijvende bron van fotogeluk! Deze foto maakte ik na afloop van de schoonmaaksessie. 
Een aantal weken geleden hadden we de bolboompjes al gesnoeid en al het snoeihout had ik bewaard voor een bepaald doel. Wij hebben nl. een Annabel [een soort van Hortensia] in de tuin en deze bloemen worden altijd topzwaar en gaan dan hangen. Vorig jaar had ik iets leuks gezien in een blad en dat wilde ik gaan toepassen in de tuin. Ik had nog ronde stangen van een of ander wijnrek en de takken. Nadat ik de ronde stangen in de grond had, kon ik beginnen met weven. Dit is het uiteindelijke resultaat waar ik erg tevreden over ben. 
T.z.t. maak ik wel een foto met de bloeiende Annabel erbij. 
Vandaag [zondag] hadden we een toer naar het Hogeland, maar daar ga ik de volgende keer over berichten. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten