zaterdag 3 februari 2024

Snipverkouden, borduren

Vanaf woensdag ben ik in de rust, ik ben snipverkouden, 🤧 hatsjoe... Dus pas op de plaats. Dat biedt dan meteen wel weer mogelijkheden op lees- en borduurgebied. 


Dit waren de vorderingen van het borduurproject tot woensdag. Zo langzamerhand komt het verder. Een oud schaatscoach zei eens dat de schaatsers eerst met het ijs in gesprek moet raken voordat ze kunnen vlammen. Ik heb dat ook altijd met een borduurwerk. Eerst komt de verkenning en dan komt er schot in de zaak. Bovendien wil je het goed doen, vooral ook omdat het voor iemand anders is. 

Bij het project zit een uitgebreid patroon. Hier houd ik op bij tot hoever ik ben, anders zie je door de bomen het bos niet meer. In dit geval door de tekens wellicht niet meer hoe ver je bent. Nu zal dat over het algemeen wel meevallen, maar het is ook leuk om te zien hoe ver je gevorderd bent. 

Op het stramien zie je vervolgens ook de vorderingen. De haas en de poes komen langzamerhand tevoorschijn. Bij de beer moet de kop d'r nog op! De tekening komt langzaam naar voren. Vooral doorgaan 😸 

Onder het genot van mooie muziek, een kopje thee en dit borduurwerk komt het helemaal in orde. 🤧

1 opmerking:

  1. Aha het wordt een beer! Leuk dat je dat nu steeds beter kunt zien. Beterschap Gonda en een fijn weekend gewenst.

    BeantwoordenVerwijderen