dinsdag 28 juni 2016

Vorderingen William Morris en wat verder ter tafel komt

De weken vliegen voorbij. Inmiddels is het zomer geworden op de kalender, maar de weergoden weten het nog niet. In ieder geval is het heel geschikt weer om te freubelen en dat doe ik dan ook. 

Mijn Historische Stickmuster vordert gestaag. Alle vrije momenten pak ik de naald, de draden en het patroon. Je moet goed je hoofd erbij houden, want een missteekje is zo gemaakt. 
Afgelopen zaterdag was ik bij Lianne's siergrassen in De Wilp. Sinds 1994 woont zij daar en is zij daar een siergrassentuin begonnen. Onderhand heeft zij daar ongeveer 130 soorten grassen staan, gewone en hele bijzondere. Het was mooi om daar te rond te struinen in het grassenlandschap en diverse grassen te zien, al dan niet gecombineerd met bloemen. 
Als je vaak onderweg bent komt je ook diverse zaken tegen. Hier was ik onderweg van Groningen naar Leek. Mooie natuurplaatjes.

Afgelopen zondag was het behoorlijk slecht weer, maar in de loop van de dag knapte het toch op. We besloten om nog een kijkje te nemen bij het evenement "zomerwelvaart" in Groningen. Achteraf waren we er blij om, want het was een leuk uitje om zo langs de kades te lopen en alles te aanschouwen. 


Allemaal schepen omlijst met kraampjes en galerie├źn waar van alles te zien was. Als de zon dan ook nog schijnt is de temperatuur ook als snel weer aangenaam. Een mooie opmaat voor Delfsail dat aanstaand weekend is.  

1 opmerking:

  1. Hoi Gonda
    Ik hoop dat je dit nog leest. Misschien kun je me mailen mbt de bee?
    connysquilts@live.nl

    BeantwoordenVerwijderen