zaterdag 8 juli 2017

Korea, 65 jaar en geslaagd

Onze zoon is onlangs weer naar Korea geweest. Altijd als hij daar geweest is horen we meer over dat verre land. Meestal neemt hij ook wel iets bijzonders mee. Deze keer voor mijn nichtje drie soorten thee. Zij spaart nl. theezakjes en dit nam hij dus voor haar mee. Drie soorten met de smaken pepermunt, aardbei en lemon. Grappig om te zien, de Koreaans Douwe Egberts thee zeg maar. 
Onlangs hadden we een verjaardag voor een 65 jarige. Voordat we naar het feestgedruis gingen heb ik nog een kaart gemaakt. Dit maakt een cadeau dan net even iets persoonlijker. 
Deze week kregen we bericht van onze nicht dat ze geslaagd is voor haar opleiding in Zwolle. Zij is degene van de theezakjes en nu leek het mij leuk om een persoonlijke felicitatiekaart voor haar te maken. Even struinen op Pinterest en je vindt daar van alles wat je kunt gebruiken. Het leek mij nl. leuk om een theezakje te maken. Vaak heb ik dan even een handvat nodig om iets te vinden. Over het algemeen lukt dat ook wel aardig. Bij de zoekopdracht typte ik: "borduren theezakje". Ik vond een format voor een zakje en bedacht wat ik erin wilde zetten. Dit was een gelukswens en een kopje. Voor de gelukswens vond ik een mooi alfabet op better-cross-stitch-patterns.com. Het zakje en het kopje vond ik op "tea time by Valentina Sardu". De verdere invulling is dit geworden. 
Nu ga ik het nog in elkaar fabriceren. 
Na 7 mm regen is het nu weer droog buiten en hangt de was. Ik ga lekker freubelen, want morgen zijn we de hele dag op pad. 

2 opmerkingen:

  1. Oeps! Ik zie je kaartje nu al... Maar wat ziet het er al leuk uit zeg, heel origineel, ben nu al benieuwd hoe hij in de bus beland.
    Enne jaaa zo mooi he die theezakjes, zo leuk dat hij aan me denkt tijdens zijn reisjes naar Korea. Tot snel!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk hoor die persoonlijke cadeautjes. groetjes, Conny

    BeantwoordenVerwijderen