woensdag 11 september 2019

In de ban van de naaimachine en kussens

Dochterlief was het hele weekend thuis. Omdat ze net verhuisd was en nog wat op het verlanglijstje had, hebben we even heerlijk geshopt bij een woonwinkel. Ze wilde graag nieuwe kussens op de bank en de gordijnen die ze gekocht had, waren veel te lang. 
De keuze is reuze en uiteindelijk hebben we een mooi Mexicaans stofje gekocht met twee kussens. Maar eerst waren de gordijnen aan de beurt. Van twee lange gordijnen maakten we raambedekking voor drie ramen. Even goed nadenken, maar dan heb je ook weer wat. Hierna gingen we aan de slag met de kussens. 's Avonds om elf uur waren we klaar. Zoals vaak moe én tevreden. 


De namenbanieren waren ook gereed en dat moest ook verwerkt worden in een kussen voor zoonlief en zijn vriendin. Het was een heel project, vooral het nadenken, maar de uitvoering was leuk om te doen en het resultaat super. 
Ook hier was het niet zo heel veel werk om het in elkaar te zetten. Als je eenmaal weet hoe het moet en hoe je het wilt hebben, is het naaien zo gedaan. Het resultaat is persoonlijk en prachtig, en de ontvangers waren superblij. 

Ik wilde het ook graag af hebben omdat ze vandaag zijn vertrokken voor een trip naar Korea. Ben benieuwd welke avonturen ze daar gaan beleven! Ze zijn onderweg naar dat "verrewegland". De hele reis duurt ongeveer anderhalve dag. Morgenmiddag komen ze aan als het goed is! 

1 opmerking: