woensdag 26 augustus 2020

Kunstzinnige Zinnia's, concert, bee en BVP

Van een lieve vriendin kreeg ik een aantal Zinnia's. Dit zijn dahlia-achtige bloemen die in de border of in de tuin kunnen staan. Als snijbloem staan ze op de vaas. Ik had er een paar in een klein vaasje op een klein rond tafeltje. Als je er dan bovenop kijkt is het net een klein schilderijtje. Natuurlijk moet dat even op de foto. 

Vorige week woensdag gingen we nog een dagje naar Hilversum. Onze DD organiseert daar op woensdag zomeravondconcerten in de Heilig Hartkerk. Het thema sprak mij erg aan nl. "Een ode aan Maria". Prachtige Marialiederen door dochterlief gezongen en begeleidt door een organist. In de kerk ook een mooi beeld van Maria. De beide dames heb ik op de foto gezet.
😉


's Middags waren we al op tijd vertrokken, want we wilden nog even fietsen door de omgeving daar. We fietsten o.a. door het Goois natuurreservaat en langs prinses Beatrix in Drakesteyn. Leuk om eens in een andere omgeving te fietsen. De heide stond in volle bloei, mooi gezicht. 

De volgende dag was het wederom prachtig weer. Dochterlief was meegegaan naar Leek en we besloten om te gaan zeilen op het Leekstermeer. Er stond een mooie zeilwind, dus dat was boffen. Heerlijk de wind in de zeilen en ondertussen lekker kletsen. 

Het weer is in het weekend omgeslagen en we worden geconfronteerd met veel regen en wind. Ook wel goed voor de natuur, maar het is wel een enorme overgang. In ieder geval hebben we het nog getroffen met de Fröbelfreules. Afgelopen maandag hebben we de bee georganiseerd bij één van ons in Oostwold. Buiten onder de overkapping met voldoende afstand. Het was zoals altijd weer erg gezellig. 
Sinds 1 augustus werk ik weer aan mijn BVP. Na een aantal weken wat anders te hebben gedaan is het ook fijn om hier weer mee verder te gaan. Het schiet nu mooi op en 'een huisje met een tuintje en een boompje voor het raam' is ook leuk om te doen met mooie vrolijke warme kleuren. 

En zo is het najaar begonnen en gaan we weer over tot de orde van de dag. 

1 opmerking:

  1. Leuk om nu de plaatjes te zien bij het concert van jullie dochter Gonda. Jullie hebben er weer een paar gezellige dagen van gemaakt.
    Groetjes, Conny

    BeantwoordenVerwijderen