donderdag 7 juni 2012

Vouwen, Play-In en bloeiende pioenroos

Mijn nicht heeft sinds kort ook een blog "Theezakjes" en daarop vermeldde zij dat ze geslaagd was voor onderwijsassistent. Dit was voor mij aanleiding om eens te gaan googlelen op letters vouwen. 
Want ik het vond het wel leuk om haar een felicitatie te sturen waarin theezakjes waren verwerkt. Lege theehoesjes gevonden [mijn DS heeft er een heleboel], aan de vouw en dit was het resultaat. Mijn familie kon maar slecht zien wat het voor moest stellen, maar DS, die ook vaak met origami bezig is, wist het meteen. Het is ook niet heel duidelijk, maar ik wilde perse de hoesjes gebruiken, vandaar.
Afgelopen zaterdag hadden we met 50 muzikanten en de Marechaussee de Play-In. Het was geweldig. Het instuderen van nieuwe muziek was leuk, maar het slotconcert waar de Marechaussee meespeelde met de Play-Inners, was helemaal prachtig. Wat een evenement. We hebben een hele leuke dag gehad, waar we met veel genoegen op terugkijken. 
In de tuin, net als vorig jaar, de bloeiende pioenroos. Ik heb even gekeken naar de afbeeldingen van vorig jaar, en toen bloeide deze precies twee weken eerder. Een schitterend gezicht hoe de knoppen langzaam uitkomen. 
De komende dagen hebben we in Groningen het Quiltfestival. Ik ga er ook heen. Wanneer weet ik nog niet helemaal. Ik denk morgen en zondag, maar dat hangt er van af. Zaterdag is de hele familie thuis en we moeten ook wel iets doen aan de tuin en de laatste dingen in de keuken. Ik ben erg benieuwd hoe het is. Vast erg mooi. Ik wacht het af. 

1 opmerking:

 1. Hoi Gonda,
  Wat weer een leuk stukje.
  Ik vond het een heel origineel kaartje hoor! :) Ik kon een beetje lezen wat er stond en anders kon ik het ook wel raden, Geslaagd.
  Leuk!
  Veel plezier op het Quiltfestival, hopelijk krijg je veel ideeen.
  Groetjes Rensina

  BeantwoordenVerwijderen