woensdag 12 september 2012

Druk met dtp werkzaamheden

Langzamerhand komen we weer in het ritme. Alles is weer begonnen en mijn DH heeft zijn rooster ook rond. Voor het eerst is hij dit jaar weer alle avonden van de week bezet. Op maandag geeft hij les, op dinsdag en woensdag heeft hij harmonie-orkesten, op donderdag een big band en op vrijdag heeft hij koorrepetitie. Dat is wel even weer wennen. Gelukkig zien we elkaar 's morgens dus dat scheelt. Anders was het wel heel eenzaam. Gelukkig is mijn DD er ook nog, al is die ook wel veel uithuizig. Ach, je bent eraan gewend en in de vakanties hoeft hij niet te werken, dus dan valt het ook nog wel mee. 
Ondertussen ben ik al weer druk met ons familiekrantje. Vol met allerlei verhalen, vooral over de vakantie. 72 bladzijden telt het boekje. Het wordt weer erg mooi. Op 22 september hebben we een broers- en zussendag en dan wordt het uitgegeven. Daar heb ik wel zin in.  
A.s. weekend is er rommelmarkt bij onze kerk. Dit is altijd een enorme rommelmarkt en het is daar ook altijd erg gezellig. Nu maar hopen dat het weer een beetje meewerkt. 
Ik heb ook een borduurwerkje op het oog. Vrijdag ga ik ermee van start. Het wordt in ieder geval rond en de kleur wordt groen. Meer zal ik nog niet vertellen. 
En nu maar afwachten wie de verkiezingen gaat winnen. Als het heel gek loopt kan het 38/38 worden. Enfin, we wachten het af! 

1 opmerking:

  1. Leuke voorkant zeg en wat veel badzijdes zeg! Ben benieuwd naar alle verhalen.

    BeantwoordenVerwijderen