donderdag 20 september 2012

Nieuwe tuinbank

Bij ons in de tuin staat als jaren een mooi tuinbankje. Hij staat daar leuk te wezen, want erop zitten kun je niet meer eigenlijk. We hebben laatst nog even gebruikt bij het barbecuen, maar toen heeft zoonlief hem al met touw aan elkaar vastgeknoopt. Het is niet meer vertrouwd. Elf jaar geleden heb ik hem al eens gerestaureerd met nieuwe plankjes en een verflaag. Maar het is nu over en uit. Vandaar dat we een nieuwe tuinbank gekocht hebben. 
Een hele leuke, maar de kleur is bleu. Niet onze smaak. Maar ja, wat moet de kleur dan wel worden? Dochterlief en ik naar de Praxis om ons te laten voorlichten over de te gebruiken verf. Maar de kleur... De keuze is groot genoeg. Uiteindelijk kozen we voor drie kleuren; grijs, blauw en paars. Wij hadden eigenlijk de keuze al wel gemaakt, maar wilden man- en vaderlief er vooral ook in kennen. Dus DD maakte een foto en appte deze even naar hem. Gelukkig dacht hij hetzelfde over de kleur en hebben we uitendelijk gekozen voor de paarse kleur. 

Een mooi kleuraccent in de tuin. Het bankje komt straks vlak bij de  vlinderstruiken te staan en bloeien die niet in dezelfde kleur paars? Als hij straks klaar is hebben we een mooie nieuwe tuinbank! DD heeft zich ontfermd over het schuren en verven. Mooi wordt het. 

1 opmerking:

  1. Wat een mooie bank zeg! En de kleuren worden ook erg mooi. Ben benieuwd hoe het eindresultaat eruit komt te zien.

    BeantwoordenVerwijderen