zondag 21 oktober 2012

Hele mooie...

Vandaag zijn we wel naar Trimunt geweest, maar hebben we niet gewandeld. Mijn DH was mee en had zijn gewone schoenen aan. Hiermee kun je natuurlijk niet in het bos wandelen. Dus geen foto's van het bos bij Trimunt. Ik ga daar morgen echter met de kinderen van de BSO naar toe, dus dan maak ik dan wel foto's. 
Waar ik wel was, was in ons eigen dorp. Bij http://www.connysquilts.blogspot.nl/ las ik over paddenstoelen langs de kant van de weg. Ik kon wel zien waar dat was, dus gelijk maar op pad. En inderdaad, een waar eldorado. 


Ongelooflijk veel vliegenzwammen, maar ook anderssoortigen in het gras en in de berm. Prachtig om te zien. Komt het nu van het liedje van Kabouter Spillebeen dat we ze zo mooi vinden? Of mischien zijn ze ook wel heel bijzonder prachtig. Zo divers en zo 'n mooie schepping. Volgens mij is het een paddenstoelenjaar. Ik zie er zo ongelooflijk veel. 
Zelfs in onze eigen tuin. Hele gewone bruine, maar ook erg veel. 
Mijn pompoen heb ik ook afgemaakt. Ik ben zelf erg trots op het resultaat. Het basispatroon zag ik in de Hobby Handig. De inkepingen van lossen heb ik zelf bedacht en het steeltje met de blaadjes van internet. Leuk resultaat.  

2 opmerkingen:

  1. Leuk dat je ze hebt gevonden Gonda, veel hé? Ze staan er elk jaar weer! Grappig dat je ook paddenstoelen in je eigen tuin hebt.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een mooie paddenstoelen allemaal! En je pompoen is ook erg goed gelukt zeg.

    BeantwoordenVerwijderen