woensdag 3 oktober 2012

Mooi eindproduct en de herfst heeft neergeslagen met heel veel regen!

Goede raad is soms niet duur en het eindproduct is naar de zin. Het kost even wat tijd en veel schuren, maar uiteindelijk ben ik tevreden. Dat dit voor een speciaal persoon wordt is ook duidelijk. Momenteel is zij op Vlieland en zij spaart handtassen. Dus dan is dit wel een heel bijzondere dacht ik zo. Ik heb in ieder geval veel plezier gehad bij het bedenken en uitvoeren. Het zou vorige al klaar zijn, maar ja, dat heb je met handwerk, dat duurt soms net even wat langer. 
Ondertussen ben ik begonnen met het maken van een label. Ik zag het ergens voorbij komen en dacht, dat is in ieder geval al leuk bij de handtas. Als het goed lukt, ga ik er meer maken. 't Wordt al weel mooi. Misschien ben ik ook wel snel tevreden, maar meestal heb ik er goed over nagedacht en dan is de uitwerking meestal ook goed. 
Vandaag was echt een herfstdag in optima forma! Wij moesten voor een bespreking naar Assen. De regen sabelde werkelijk omlaag. Gelukkig werd het ook weer droog zodat ik nog even op de fiets kon. Nieuwe passie - fietsen. Ik ben deze week al drie keer naar Oldekerk gefietst en het is weer heerlijk. Het zal niet zo lang meer duren, want als het 's avonds donker is, is het niet prettig fietsen over de Mensumaweg. Maar tot de herfstvakantie kan het nog wel. Soms waait het keihard, maar ach, ook dat went. Oude liefde [in dit geval 8 km fietsen] roest niet en dat blijkt maar weer. 

1 opmerking:

  1. Wat is je tasje mooi geworden zeg! Ik denk wel dat ik weet voor wie het tasje bestemd is :)

    BeantwoordenVerwijderen