dinsdag 18 december 2012

Winterwelvaart en kerstconcert

Afgelopen weekend weer van alles te doen. Naast het borduren van de kerstornamentjes, het zijn er inmiddels 14, zijn er altijd dingen die leuk zijn om naar toe te gaan. Zo was Hester het hele weekend druk met de Winterwelvaart in Groningen. Met het grote vrachtschip van scouting zouden ze de catering verzorgen voor de deelnemers aan het evenement. DD heeft het schip hoogstpersoonlijk van de ligplaats bij Hoogkerk naar de museumbrug gevaren. Onder deskundige begeleiding weliswaar, maar toch. 
Ze zei al dat het leuk was om te zien. Allemaal oude zeilschepen met daarop diverse exposities en op de wal kraampjes met allerlei eterij natuurlijk, maar ook veel handgemaakte produkten. Erg leuk en sfeervol. Je komt dan ook nog mensen tegen die je al bijna 20 jaar niet gezien hebt. Dat is dan ook wel weer grappig. Kortom erg gezelig. 
Op zondag hadden we het kerstconcert van het orkest van DH uit Annen in Anloo. In het sfeervolle kerkje van Anloo werd dit gehouden. Een leuk concert op de zondagmiddag. Verder ben ik druk met alles wat met de kerst gaat plaats vinden. Een aantal concerten en de kaartverkoop voor een mooi concert in de Der Aa-kerk van het Roderjongenskoor. Ach en zo gaan we langzaam naar de kerst. Nog maar een week te gaan en dan zitten we er middenin. Zaterdags erna reizen we af naar Denemarken met z'n vieren. Heerlijk even er tussenuit, even bijtanken. Weer wat energie opdoen voor het voorjaar. Maar voorlopig hebben we kerstdrukte en dat blijft deze week ook wel zo denk ik. Morgen ga ik de kerstkaarten afmaken en versturen. Dat moet natuurlijk ook wel, anders komen ze niet aan. Heb ik wel zin in! 

1 opmerking:

  1. Wat een mooie foto zeg van de winterwelvaart, met alle lichtjes enzo!
    Ik ga nog een verhaal schrijven voor de familiebrief, over de stendentrip naar Praag. Maar die zie je binnenkort wel in je mailbox verschijnen ;)

    BeantwoordenVerwijderen