woensdag 9 maart 2016

Schilders klaar, huis ingericht, vakantie voorbij en vakantieprojectje

Na een paar intensieve weken zijn de schilders klaar met hun werk. De kamer, entree, hal, toilet, trapopgang en overloop zijn volledig gerenoveerd en geschilderd. En het is prachtig geworden! We hebben alles weer opnieuw ingericht en sommige dingen een nieuw plekje gegeven. Ook hebben we een paar nieuwe lampen gekocht, want als je een fris interieur hebt, zijn sommige zaken aan vervanging toe. Via een collega muzikante werd ik geattendeerd op een prachtige lampenwinkel in Emmen. Niet naast de deur, maar we konden daar te kust en te keur en zijn volledig geslaagd met een mooie verlichting. We zijn voldaan over alle veranderingen. 
Ondertussen is het voorjaarsvakantie geweest en toen we alles klaar hadden was er weer ruimte voor de grote freubel hobby. Zoals iedereen, denk ik, had ik nog wel een mooi werkje liggen en hier ben ik vorige week mee begonnen. Nu was het niet zo heel veel werk, maar toch weer erg leuk om te doen. 
Een speldenkussen en een schaarhanger. Het resultaat is mooi en handig om te gebruiken. 
Nu ga ik eerst een werkje maken voor de vriendin van zoonlief, want zij is binnenkort jarig. Ik heb al een heel mooi patroontje gevonden en daar ga ik nu mee starten. Heerlijk nu buiten de zon schijnt en ik bij de grote tafel aan het raam kan zitten.

1 opmerking:

  1. Heerlijk om in huis alles weer opgeknapt te hebben. Die kussentjes zijn superleuk geworden! groetjes, Conny

    BeantwoordenVerwijderen