vrijdag 15 februari 2013

Handwerkbeurs


Vandaag ben ik met mijn oudste zus naar de Handwerkbeurs in Zwolle geweest. Het was prachtig. Twee jaar geleden was ik ook geweest en toen vond ik het ook al erg bezoekenswaardig. Destijds was ik alleen, vandaag dus met mijn zus. 
De reis ving aan in behoorlijke mist, maar geen ijzel, gladheid of andere winterse omstandigheden. Rond half elf waren we bij de IJsselhallen in Zwolle. Wat een geweldig leuke beurs. Het was er wel heel warm, maar zo divers. We hebben genoten. Het was behoorlijk druk, maar niet zodanig dat je niets kon zien. En wat hebben we veel gezien. Van alles kwamen we tegen. Op handwerkgebied wel te verstaan. Tot drie uur hebben we er heerlijk rondgedoold. 


Ook kwamen we natuurlijk de Handwerkboetiek uit Roden tegen. Zij geven ook altijd acte de presence en dan wil je ze ook even begroeten natuurlijk. De meeste van mijn borduurmaterialen koop ik altijd in Roden. Alhoewel ik nu natuurlijk wel veel spullen van mijn moeder heb gekregen, blijven zij hofleverancier. 
Ik heb niet veel gekocht. Wel een mooie theedoek waarop ik kan borduren. Bij de "Vereniging Liefhebbers Merklappen" - Merkwaardig - waar ik lid van ben, kocht ik oude afleveringen die ik nog niet had. "Leesvoer" zij mijn zoon toen ik het hem vertelde. Heerlijk leesvoer waar ik dit weekend mooi de tijd voor heb. Ook kochten we samen nog iets waar ik veel later nog wel eens over zal schrijven, maar voorlopig nog niet, want het is voor een speciaal iemand. Dus geheim! 
We hadden, naast het bezoek aan de beurs, ook een gezellige heen- en terugreis. Veel leuker dan als je alleen op pad bent. 
Straks lekker nagenieten met het leesvoer dus en met alle kaartjes waarop sites staan waar we weer nieuwe idee├źn op kunnen doen. 

1 opmerking:

  1. Wat een leuk uitje zeg en gezellig samen met Dieta! Ik ga in de vakantie naar de huishoudbeurs met klasgenootjes, op woensdag. Hier komt natuurlijk ook een verslag van op mijn blog.

    BeantwoordenVerwijderen