dinsdag 5 februari 2013

Het hagelt grote korrels ijs

Zojuist was er bij ons een fikse hagelbui. Voor mij een teken dat de winter nog niet voorbij is. Mijn schoonmoeder verlangt naar de lente, maar ik zeg altijd tegen haar dat de meeste Elfstendentochten verreden zijn in februari, de wintermaand bij uitstek. 
We hadden een prachtig, gezellig, fantastisch, fabelachtig studieweekend met onze muziekvereniging! Vrijdagmiddag vertrokken wij op tijd richting Ellertshaar. We gingen daar 's avonds al repeteren tot ongeveer half elf, met pauzes natuurlijk. Daarna lekker ontspannen zitten met een hapje en een drankje. Zaterdag vanaf 9 uur weer repetitie tot uiteindelijk 's avonds 8 uur. We gaan naar het concours in Martiniplaza en daar hebben we flink voor gestudeerd. Tussendoor namen we en passant de liturgie mee voor de kerkdienst die we op zondag gingen begeleiden in Borger. Rond half drie waren we zondagmiddag weer thuis. Ontzettend moe maar heel voldaan. 
Voor de ontspanning tussendoor zorg ik dat ik altijd een boek en wat handwerkspul bij me heb. Niet dat er veel van komt, maar je weet het nooit. Gelukkig was er na het avondeten even tijd voor wat Tunisch haakwerk. Even lekker met je handen bezig ondertussen gezellig kletsend met deze en gene. 
A.s. donderdag het eerste solo optreden van DD in Groningen. Even jammer dat ik niet naar de repetitie kan, maar dit wil ik toch ook niet graag missen. 

1 opmerking:

  1. Leuk zo'n muziekweekend! Nog bedankt voor de leuke theezakjes, helaas had ik deze al maar heb 2x lekker thee gedronken. En beide zakjes heb ik inmiddels alweer kunnen ruilen! :)

    BeantwoordenVerwijderen