woensdag 24 juli 2013

Lekker weg en nu weer terug

Na een voorspoedige reis kwamen we aan op onze eindbestemming. We hadden een stacaravan van alle gemakken voorzien op een vakantiepark net over de grens in België. We hebben daar het hele weekend heerlijk vertoefd, omdat het zulk lekker weer was. 
Op zondag maakten we een prachtige fietstocht d.m.v. een knooppunten fietsroute. Dit was erg leuk om te doen en uiteindelijk stond er 22,5 km op de fietsteller. 

Op de terugreis zouden we via Goes gaan. Dit is helaas niet doorgegaan. We moesten hiervoor bijna 200 km omrijden en dat was ons toch wat te gortig in de hitte. Ik heb dus geen merklappen tentoonstelling gezien. Dat vond en vind ik wel erg jammer, maar je moet je verstand even voor laten gaan. Nu waren we halverwege de maandagmiddag weer thuis en dat was ook wel weer fijn. Wat nog wel heel leuk was, is dat we via een verloting een vakantie gewonnen hebben. We aten daar op het park in het restaurant en bij betaling kreeg je per persoon drie bonnetjes. Later op de avond werd er dan een nummer getrokken. En laat dit nu net één van onze nummers zijn! Nu gaan we in oktober nog een lang weekend met het gezin naar een huisje in één van de vakantieparken. Dus dat is boffen en heel gezellig. 
Ik heb nog wel iets gefreubeld, maar dit heb ik nog niet op de foto gezet. Dus dat komt nog.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten