zondag 24 november 2013

Poes, 28 jaar en scoutingpiet

Om goed in beweging te blijven fiets en loop ik veel. Daarnaast ga ik nog 1x per week naar de sportschool voor de fysiotherapeut. Als ik dan na een rondje fietsen thuiskom zit onze poes Minoes al op mij te wachten. Ze is ondertussen tien jaar geworden en ligt het liefst op een warm plekje in huis ergens te slapen. Zo nu en dan stuur ik haar naar buiten. Meestal heeft ze ook rond het huis haar vaste plekjes. Laatst zat ze zo lief naar mij te glimlachen dat ik haar nog maar weer eens op de foto zette. 
Afgelopen vrijdag waren mijn DH en ik 28 jaar getrouwd. Dit vieren we meestal intern met wat verrassingen voor elkaar en een etentje. Ik werd verrast met 28 donkerrode rozen en mijn DH met een lekker geurtje. De post brengt lieve kaartjes en we ontvingen nog wat mooie boeketten van deze en gene. Toch wel speciaal zo'n dag, want je deelt 28 jaar lief en leed. 's Avonds zijn we als gezin uit eten geweest bij de Postwagen in Tolbert. Dit gebouw is helemaal herbouwd na de brand van vorig jaar februari. Een hele leuke ambiance en we hebben gezellig getafeld. Wel een aanrader om eens te gaan eten, alhoewel we wel een beetje lang moesten wachten op ons eten. 
Gisteren kwam Sinterklaas met vele Pieten aan in de haven van Leek. Dit is altijd best bijzonder, want hier zijn dus altijd scoutingpieten bij betrokken. Eén scoutingpiet is elk jaar aanwezig om de scoutingboot te kunnen besturen. Gelukkig was deze Piet de scoutingdas vergeten en zodoende kon ik even een plaatje schieten. Elk jaar weer een terugkerend evenement in Leek, met bijzonder mooi weer voor de tijd van het jaar. 
Ondertussen ben ik druk aan het borduren voor de kerstkaarten en met het vervaardigen van de kerstfamiliebrief die dit jaar weer eens uitkomt net voor kerst. De voorkant wordt heel speciaal deze keer, iets met groen en goudgeel. Op de foto een klein tipje van de sluier uitgelicht. Ach zo ben je lekker bezig in je vrije tijd tijdens de donkere dagen voor kerst. Vanmiddag zien we al onze broers en zussen weer en daar heb ik ook veel zin in. Gezellig bijpraten met deze en gene. 

1 opmerking:

 1. Nogmaals gefeliciteerd met jullie 28 jarige jubileum!
  Wat een mooie rozen zeg...
  Haha ik zag al foto's van deze scoutingpiet, het lijkt mij ook erg leuk om dit eens te mogen zijn.
  Natuurlijk ben ik ook benieuwd naar de volgende familiebrief, wat zullen er nu weer voor mooie stukjes in staan? Ben benieuwd.
  Fijne zondag, Rensina

  BeantwoordenVerwijderen