woensdag 29 januari 2014

Alle randjes van januari en heerlijk lezen

Ik doe mee met het randjesproject, maar heb besloten om dit aan het eind van de maand te laten zien. Er zitten er nu 10 randjes op en ik ben erg benieuwd hoe het verder gaat. Ik ben nu ook lid geworden van de Facebook pagina en dan doe je ook weer idee├źn op. Ik zag een rolletje op een oude knijper. Dit lijkt mij nu ook een perfect idee. Die houten klossen vind ik niet zo bijzonder mooi en ik denk dat het mooi kan. Maar dan moet eerst het jaar om zijn en ga ik kijken hoe het eruit komt te zien. Maar het idee is niet zo gek. 
Het boek "De vertrouweling" van Kate Morton heb ik ademloos uitgelezen. Een heel spannend verhaal met een heel verrassende wending die je totaal niet verwacht. Weer eentje voor de top 20. Zo langzamerhand heb ik al heel veel mooie boeken gelezen. 
Vanmiddag kregen we een erg mooi bericht. Mijn nichtje en haar man hebben een gezonde dochter gekregen. Ze was a.s. vrijdag uitgerekend, maar vandaag dus bevallen. De naam van de kleine is "Myrthe". Gelukkig is alles goed gegaan en zijn ze blij met de jonge dochter. We hopen haar eens te bewonderen, maar ze wonen in Rotterdam, dus niet zo in de buurt. Mooie berichten heb je nodig in soms zware tijden. Trekt het alles weer wat in evenwicht. Volgend weekend de start van de Olympische Winterspelen. Het schaatsschema hangt al aan de deur. We wachten af hoe het verloopt. Spannend zal het wel worden denk ik.    

1 opmerking:

  1. Leuk al die randjes!
    Trouwens ik was bij de Action vandaag, en daar hebben ze nu ook verschillende kleuren borduurgaren en zo'n doek waar je op moet borduren...
    Ik dacht ik tip je even, wie weet is het wat voor jou.
    Groetjes Rensina

    BeantwoordenVerwijderen