dinsdag 25 februari 2014

Merklapje ingelijst en nieuwe aanwinst

Vorige week heb ik het merklapje ingelijst. Het lag al enige tijd te wachten want ik had nog geen lijst. Inmiddels heb ik dat gekocht en kon ik het gaan inlijsten. Dit is het leuke resultaat.
En alles met één draadje over één draadje. Ja, daarvan heb ik de smaak helemaal te pakken. Ook het randjesproject gaat op die manier. Ik ben met de laatste randjes bezig dus binnenkort laat ik het resultaat zien tot en met februari. 
Het afgelopen weekend was ook alles weer "GOUD" wat er blonk. Mooie sport om te zien. Gisteren een schitterende huldiging in Assen en vandaag zijn de gouden sporters geridderd. Ach het was even sport waar het allemaal om draaide, maar nu gaan we weer over tot de orde van de dag. 
Onlangs was ik nog even op strooptocht. Ik zocht was dingetjes en toen vond ik me toch een leuk kwartet. Het windenkwartet. Een erg grappig kwartet met allerlei winden in de breedste zin van het woord. Ook leuk getekend. Gemaakt door Vic Sjouwerman -teksten- en Anneke Hohmann -tekeningen- . 


Morgen gaan we ons nieuwe nichtje bewonderen in Rotterdam. We gaan er met de trein heen dus weer eens wat anders. We gaan met z'n tweeën, DD en DS hebben andere verplichtingen. We gaan een dagje uit. Het zal wel een dag worden. Een mooi boek, een haakwerkje en wat eterij mee, wat praterij onderweg, kortom het komt vast helemaal goed. 

2 opmerkingen:

 1. Haha wat een geweldig kwartet!
  Ook leuke tekeningen inderdaad.
  Dus vandaag naar Rotterdam? Mama en ik gaan morgen heen.
  Lieve groet, Rensina

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja, ik hoorde het al dat jullie ook daar in het westen waren en vandaag op kraamvisite gingen. Leuk.
  groeten terug,
  Gonda

  BeantwoordenVerwijderen