woensdag 30 januari 2013

Poes bijna weer beter en mooie kaartjes

Poes is bijna weer beter! Het heeft veel inzet gevergd van ons en de dierenarts, maar het lijkt erop dat het de goede kant op gaat. Ze eet weer als een slootgraver en vertoond weer redelijk normaal gedrag. Wel moet ze nog hoesten, maar dat zijn waarschijnlijk nog wat restverschijnselen. 
Tussen alle drukke bedrijven door heb ik mooie kaartjes gemaakt. Het huisnummer en de initalen van de desbetreffende personen met daarbij een poes. Leuk om te maken. 
In de familie- en kennissenkring zijn er twee stellen die een huis gekocht hebben. Dit vind ik in deze crisistijden een superbesluit. Ik had dan ook echt zin om per stel een mooi kaartje te maken en te sturen. 

A.s. weekend hebben we een studieweekend van de muziekvereniging. Daar heb ik veel zin in. Lekker veel spelen en je nergens anders druk over maken. We gaan naar Ellertshaar bij Borger. Vrijdag en zaterdag veel spelen en zondag nog de kerkdienst in Borger. De voorbereidingen waren wel weer intens, maar het doel heiligt de middelen. We gaan nl. in maart naar het concours en daar wil je als club toch ook goed beslagen ten ijs komen. Verder is het natuurlijk reuze gezellig. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten