vrijdag 26 december 2014

Kerstrandje en in volle bloei

Nu we niets meer hoeven, alle kerstvieringen, kerkdiensten en kerstbijeenkomsten voorbij zijn en we alle tijd hebben, was er ruimte voor een mooi kerstrandje. Die hoort absoluut op de randjeslap thuis. Ik had hem al een tijdje gevonden en nu heb ik het geborduurd. 
Nog twee randjes te gaan en dan kan ik de lap af maken. Ook daar zijn al ideetjes voor, maar dat ga ik in Denemarken doen. We gaan nl. een week met vakantie naar Denemarken. Heerlijk relaxen met de hele familie. Gezellig samenzijn, lezen, spelletjes doen, de omgeving verkennen, fietsen en natuurlijk freubelen. 
De amaryllus is in volle bloei. Hoe is het toch mogelijk precies met de kerstdagen. Het heeft zo moeten zijn. Dit was het laatste bericht van 2014 thuis. Als het goed is hebben we daar ook een internetverbinding, maar dat moeten we altijd nog maar even afwachten. Wij gaan heerlijk er tussenuit. Tot blogs...

3 opmerkingen:

 1. Fijne vakantie en een prettige jaarwisseling gewenst.
  Mooi randje en je amaryllis is pure schoonheid.Neem je 'm mee naar Denemarken?
  Kun je er daar ook nog fijn van genieten.
  Groetjes,

  Jeanneke.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, het was een hele toer in de auto, maar hij staat nu voor het raam hier te pronken. Jij ook een goede jaarwisseling gewenst.
   groeten uit het Deense!

   Verwijderen
 2. OH lekker weer eens naar Denemarken, Gezellig!
  Een hele fijne vakantie en tot snel.
  Groetjes, Rensina

  BeantwoordenVerwijderen