woensdag 31 december 2014

Randjes af, amaryllis in volle bloei en godt nytar

Het is nu 17:03 u., we hebben vanmiddag weer een fietstocht gehad, het is heel donker en we zitten in de laatste dag van het jaar 2014. Zojuist heb ik de randjes van 2014 afgemaakt. D.w.z. de randjes zijn af, ik moet het alleen nog signeren met mijn naam. 
Maar dat doe ik in het nieuwe jaar. Ik heb ook het randjesboek gekocht en daar staat ook een alfabet in. Dit wil ik even bekijken en als ik dat leuk vind maak ik daar mijn naam mee. Het was een leuk project. In de maand december voegde ik nog een kerstrandje toe, immers de kerstdagen vallen in deze maand. Als bloemenrand had ik een hulstrandje gevonden. Natuurlijk moest ik het jaar afsluiten met het vierde jaargetijde; winter. De letters gaf ik een sneeuwhoedje omdat dat bij de winter past, mijn favoriete periode van het jaar. Enorme leuk om te doen! 
De amaryllis is in volle bloei. De tweede stengel bloeit ook volop met vier bloemen (!) en er komen er nog twee aan. Heel bijzonder. Mijn moeder zou dat ook prachtig gevonden hebben. Zij was ook altijd van de bloemen en planten. Ik ben blij dat ik hem mee genomen heb. Ook genieten... 
De laatste dag van het jaar. We horen ook hier knallen in de verte. We zitten hier in de middle of nowhere dus veel vuurwerk zullen we niet zien. Misschien op de tv. We maken het ons gezellig hier en ik wens iedereen een goed en gelukkig nieuwjaar! Of zoals ze het in Denemarken zeggen: 

1 opmerking:

  1. Wat leuk dat je de amaryllis hebt meegenomen, zo kan je er nog steeds van genieten.
    Zoals ik op FB al zei vind ik je randjeslap erg mooi geworden.
    Een heel gelukkig nieuw jaar en een fijne jaarwisseling daar in Denemarken.
    Groetjes, Rensina

    BeantwoordenVerwijderen