maandag 23 november 2015

Er is een neefje geboren, mooi tegelpatroon bij de high tea en 30 jaar getrouwd

Onlangs is er bij ons in de familie een klein neefje geboren; op 11 november is dit herfstkind geboren. Voor de desbetreffende opa en oma kocht ik deze kaart. 

Voor de ouders maakte ik deze kaart. Ik vind het altijd weer mooi dat er kindje geboren wordt, helemaal compleet met alles er op en eraan en gezond. Een wonder. 
Afgelopen zaterdag was ik uitgenodigd voor een high tea. We gingen met elkaar naar de Cuisinerie van Havezathe Mensinge in Roden. Bij de entree zag ik dit mooie tegelpatroon liggen. Vroeger hadden ze toch ook echt mooie dingen. Wij zaten in de opkamer en genoten van het gebodene. Heerlijk eten en ondertussen genieten van gezelligheid met elkaar. Leuk om te doen. 
Op 22 november waren wij 30 jaar getrouwd. 's Morgens hebben we dit in intieme kring gevierd en 's avonds gingen wij heerlijk uit eten in Groningen. Op verschillende manieren zijn wij erg verwend; kaarten, bloemen, kleine cadeautjes. Gezellig en attent. Zelf maakte ik voor de gelegenheid een kaartje van één van de labels. 
Het staat nu nog in de kamer, maar straks komt het bij het album in dat ik alle jaren bijhoudt. Gisteren hebben we alle albums weer eens bekeken en dan zie je wel weer dat er dertig jaar verstreken is. Maar dat is geen probleem want het gaat ons erg goed en wij zijn blij en dankbaar dat dit zo is. Geluk is niet altijd vanzelfsprekend en begint altijd in je eigen kring. Helemaal in deze tegenwoordige tijd. Dus we genieten van al het goede. 

2 opmerkingen:

 1. Gefeliciteerd met deze mijlpaal. Weer een moment om te koesteren Gonda!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat prachtig, dat je deze mijlpaal in gezondheid, geluk en tevredenheid met elkaar mag beleven.
  Hartelijk gefeliciteerd!
  Veel geluk gewenst ook met het nieuwe mensenkind in de familie.
  Wonder, o wonder...

  BeantwoordenVerwijderen