dinsdag 29 november 2011

1000 kilo bladeren en Yathzee

Het was now or never. Vanmorgen heb ik de stoute schoenen aangetrokken en ben aan de gang gegaan. Achter ons huis waren zoveel bladeren die verwijderd moesten worden, op een gegeven moment moet je wel. De bladcontainer staat nu nog naast ons huis, dus het probleem van kwijtraken was geen probleem. Hiermee ben ik een groot deel van de morgen zoet geweest. Uiteindelijk is het resultaat prachtig. Helemaal bladervrij zullen we wel nooit raken, maar het merendeel is weg. De meeste bladeren zijn ook van de bomen, dus het ergste hebben we gehad. 
Na gedane arbeid is het goed rusten, in dit geval freubelen, dus heb ik mooi de zesde bal afgemaakt. Deze keer met inbreien en opmazen. Super toch? 
Ik heb een hart waar kaartjes in/op kunnen. Hier heb ik ze nu aan gehangen. Lijkt prachtig. Als ik geen ballen meer wil maken, dan zal ik het volledige hart op de foto zetten en tonen. Maar ik ben hiermee nog niet klaar, dus er zullen  nog wel een aantal gemaakt worden. 

1 opmerking:

  1. Je hebt de vaart er goed in met het kerstballen breien! 't Wordt een leuke kleurige verzameling op deze manier. Dat hart is ook mooi zeg en heel handig om de ballen aan te hangen!

    BeantwoordenVerwijderen