zondag 16 maart 2014

Bloemstuk en meer dieren in de tuin

Gisteren hebben we met twee personen het bloemstuk in elkaar gemaakt en het is goed geworden. Ik was eerst bang dat de bloemen er niet doorheen gestoken konden worden, maar dat was niet het geval. Het is helemaal goed geworden. 

We hebben steeds meer dieren in de tuin. Vogels welteverstaan. In het vogelhokje had ik een pot met voer staan. Zo nu en dan wordt er van gesnoept en nu had ik het fototoestel bij de hand om te kieken. Toen we daar zo naar keken had ik ook het geluk dat ik een pimpelmeesje kon kieken. Ze zijn nu in het nestkastje bezig om het nest te bouwen. Ze vliegen af en aan. In je ooghoek zie je dan beweging en dan vliegt er weer eentje in of uit. Het blijft elk jaar weer mooi. Nu maar afwachten hoe het verder verloopt. 


Ondertussen ben ik bezig met de randjes. Deze maand vijf zaterdagen dus elke week twee randjes te borduren. Leuk om te doen. 
Vanmiddag hebben we heerlijk gewandeld in het Blauwe Bos. Dit ligt achter Haulerwijk. Straks gaan we een potje sjoelen en dan is het weekend al weer bijna voorbij. Time flyes when you are busy. 

1 opmerking:

  1. Wat een prachtige foto van het pimpelmeesje, jou lukt dat ook altijd he!
    Volgens mij zie ik ieder jaar wel een paar van die mooie vogel foto's voorbij komen.
    Lieve groet, Rensina

    BeantwoordenVerwijderen