zaterdag 8 maart 2014

Mini haken en een nieuwe poes

Als je eenmaal met iets begint, gaat het zich ontwikkelen. Laatst ben ik dus begonnen met haken en haakte ik allemaal bloemen. Ik had nog garen in voorraad dus daar kon ik mooi mee verder. Maar als je dan allerlei blogberichten leest, word je ook weer geïnspireerd. Bij Luli: http://ioluli.blogspot.fr/ -14 februari zag ik het volgende hart. 
Dit leek me toch zo leuk om te maken. Maar het is nogal mini en toen herinnerde ik me dat ik een kistje van moeder had.


In het "haak"kistje zag ik diverse zaken die ik wel kon gebruiken voor het hart. Helaas was de batterij van het fototoestel toe aan opladen zodat ik het resultaat nog niet kan laten zien, maar dat komt dan nog wel. Het is erg mini haken, maar het resultaat is grappig. Ook intensief, maar dat is altijd zo, of het nu groot is of klein. Ik haakte met gebroken wit en heb nu 1 roosje af. Wordt vervolgd dus. 
Gisteren was ik met mijn schoonmoeder op pad. Eerst voor oogcontrole naar het ziekenhuis en gistermiddag zijn we even op struun geweest. Ik zag een prachtige poes en heb deze van mijn schoonmoeder gekregen. Ik kocht violen en pootte ze in een groene bak en voila, je hebt weer iets leuks op de tuintafel staan. Er zat wel een wit bakje bij, maar heel subtiel en dit is steviger en fijner voor de violen. Is het geen grappig gezicht? Ik ben er blij mee. 
Straks komen de kinderen en gaan we lekker stamppot andijvie eten. Morgen is het zondag en zingt Hester bij een kerkdienst en 's middags hebben verjaardagsvisite van mijn broer die 50 is geworden. Mooie zaken in het vooruitzicht met mooi weer. De voorspelling is dat het misschien wel 20 graden wordt. Dat zal voor ons in het Noorden wel iets te optimistisch zijn, maar mooi lenteweer is het in ieder geval wel, met nu 15 graden op de thermometer. 

1 opmerking:

  1. Wat prachtig je nieuwe poes! Leuk om zo in de tuin te zetten.
    Ben heel erg benieuwd naar je gehaakte hartje.
    Tot morgen, Rensina

    BeantwoordenVerwijderen