vrijdag 18 juli 2014

Op fiets naar de stad, heerlijk lezen en voorbereidingen

Na een heerlijke week vakantie treffen we voorbereidingen voor de vakantie. Morgen reizen we af en hopen op mooie dagen in het buitenlandse. We hebben nu pauze want buiten is het erg warm. Boven de 30 graden. We doen het dan ook rustig aan, anders houd je het niet vol. 
Gisteren ben ik met DD op de fiets naar Groningen geweest. Een prachtige fietstocht. We vertrokken rond half twee en waren pas om tien uur gisteravond weer thuis. We hadden een goede fietstocht, wel warm natuurlijk, en hebben lekker rondgestruund in de stad. Hier even heen en daar even heen, wat dingetjes gekocht en lekkere broodjes gegeten op het dakterras van V&D. Op de terugreis fietsten we via Piccardthof en de Onlanden weer richting Matsloot. Bij de Onlanden maakte ik onderstaande foto's. Enorm boeiend in de ondergaande avondzon. 

Afgelopen week was er ook tijd voor borduren en voor lezen. Ik las het boek van Katherine Webb; "Een vergeten melodie". 
Een boek over natuurlijk de liefde, over een getalenteerde kunstenaar, over heden en verleden en over geheimen die meegedragen worden. Weer een mooi boek om te lezen, vooral over hoe de verhalen in elkaar vloeien. Het verhaal wordt namelijk geschreven vanuit twee hoofdpersonen, met onverwachte wendingen. 
Ik hoop dat ik nog een bericht kan schrijven in de vakantieomgeving, maar dat zien we wel ter plekke. Vooreerst wens ik een ieder een goede vakantie met mooie reiservaringen en natuurlijk ook wat handwerkplezier, want er gaat freubelwerk mee in de koffer!

1 opmerking:

 1. Wat een prachtige fietstochten hebben jij en Hester gemaakt. En zo ver, toppers hoor!
  Prachtige foto's heb je gemaakt.
  Geniet van jullie vakantie en wel even om de theezakjes denken he ;) maar dat doe jij altijd wel, lief!
  Vandaag net weer thuis uit Duitsland, helaas geen kwartet tegengekomen. Maar als ik weer eens eentje zie zal ik hem voor je meenemen. Kan ik ook eens wat terug doen voor al die mooi zakjes van jou!
  Een fijne vakantie en tot snel!
  Groetjes Rensina

  BeantwoordenVerwijderen