donderdag 5 mei 2016

Prachtige 5 mei

Wat was het een prachtige dag vandaag! De zon scheen volop en we hadden een heerlijke vrije dag. 
's Morgens doen we het rustig aan; wat lezen, wat thee- en koffiedrinken, de krant lezen en wat naaien. We aten heerlijk buiten en daarna was het plan om in de omgeving van Veenhuizen te gaan fietsen. Zo gezegd zo gedaan. Manlief zoekt dan een mooie knooppuntenroute op en die gaan we dan fietsen. Je komt dan langs onwaarschijnlijk mooie plekjes. Op de foto een veld vol met gele paardenbloemen. Heel mooi! 
Onderweg zoeken we dan een plekje waar we even kunnen vertoeven en zo tegen de avond zijn we dan weer thuis. 
Op 5 mei is er op de Amstel altijd het 5 mei concert. Deze keer met het Radio Filharmonisch Orkest. Ik vind dat altijd erg mooi en luister altijd geboeid. Het was, ook deze keer, weer heel erg mooi. 
Tussen de bedrijven door ben ik dan de lapjes aan het aan elkaar zetten. Eerst duurt het even, maar al snel ontstaat er een bepaalde routine en dan zoeft de naaimachine het zo in elkaar. Uiteindelijk is de top nu klaar en ligt te wachten op verdere verwerking. 
Ze moet nog maar even wachten, want we gaan eerst een paar dagen naar het Brabantse land. Kan ik er ook nog op broeden hoe ik het verder ga verwerken. 

1 opmerking:

  1. Hé begeef jij je nu toch op het quiltpad? Leuk Gonda. Hillie V. en ik kwamen er laatst achter dat zij jou live (oa via de muziek) kent en ik via het blog.
    Wie weet is onze bee straks nog wat voor jou? Fijne dag gewenst, groetjes, Conny

    BeantwoordenVerwijderen