zaterdag 8 oktober 2011

Druk, druk, druk, toch gestart met november

't Is werkelijk te gek voor woorden, zo druk een mens het kan hebben. Dit had natuurlijk alles te maken met de familiebrief waarvoor ik een deadline had. Toen ik dacht alles af te hebben, bleek dat ik de document setup fout had. Dit hield in dat ik alles nog eens opnieuw moest samenstellen. Gelukkig had ik het document uitgeprint zodat ik exact wist hoe e.e.a. in elkaar stak. Het is dus uiteindelijk gelukt. 
Toen ik het naar de drukker bracht woensdag was het snel klaar en morgen, op de verjaardag van onze lieve 81-jarige moeder, kan ik het dan uitdelen. Gelukkig, want als je alles moet versturen ben je een hoop kosten kwijt en nu is ieder familielid aanwezig op het verjaarsfeest. Ook was ik druk met de zaak. De maandelijkse facturering moest gedaan, en er waren veel postpakketten. 
Er stond ook nog een nieuwsbrief voor de muziekvereniging op de planning. Ook dat is gelukt. Het is toch wat!
Ook in mijn hoofd is het druk. Veel zieke mensen in mijn onmiddellijke omgeving, met soms dodelijke afloop. Het houd je erg bezig moet ik zeggen. Het ene is nog erger dan het andere. Gelukkig zijn er altijd positieve zaken waardoor je de moed er in houdt. Door dit alles heb ik een voorzichtige start gemaakt met "november". Heerlijk om te doen. 
Ik hoop dat ik de komende week ietsje meer tijd hiervoor heb. Alhoewel, we vertrekken donderdagavond voor een opnamesessie naar Duitsland. Dit is tot en met zaterdag, dus dan zal er ook niet veel van komen. Maar daar heb ik wel zin in. Na dat weekend is het dan herfstvakantie. Maar voorlopig nog maar even over tot de orde van de dag. Ik ga nog even wat winkelen, en in ieder geval even luisteren naar de cd die kocht, nl. Pompeii. 
Hele mooie blaasmuziek met o.a. het nummer "The Turtle Dove", een schitterende ballade. Eén van mijn lievelingsnummers. Heerlijk om naar te luisteren. Te meer ook omdat mijn DH met een productie bezig is waarbij dit nummer ook opgenomen is, maar dan met twee harmoniums en een aantal zangers. Leuk om verschillende versies te hebben. Ondertussen schijnt de zon ook alweer, maar is het met 11 graden wel fris buiten. 
Fijn herfstweekend. 

1 opmerking:

 1. Als ik het lees wordt het ook druk in mijn hoofd !!
  Maar dat komt dat al je info nieuw voor mij is.

  Leuk dat ik nu ook bij jou kan ((zwaaien))) (of heb ik dat al eens gedaan).
  Herinner mij deze kopfoto niet en zo'n leuke vergeet je toch niet !!;-)
  Ik ga nog even gezellig rondkijken én je volgen.

  Heel veel succes met alles én ook een paar ontspannende steekjes !!

  (((zwaaii))).... MM

  BeantwoordenVerwijderen