zondag 16 oktober 2011

Herfst in de kerstsfeer

We zijn weer terug van weggeweest. En wat was het prachtig! Schitterende kerstmuziek mochten we opnemen in een hele mooie kerk. 
Het fototoestel gaat altijd mee, want dit zijn bijzondere momenten om vast te leggen op de gevoelige plaat. Gelukkig hebben we een hele grote auto, want er moet altijd veel mee. En er is altijd een plaatsje over voor het fototoestel. We zaten deze keer in een hele oude RK kerk in Duitsland. Eigenlijk is het meer een kathedraal. Hele mooie glas in loodramen, heel veel bijzonder houtsnijwerk en natuurlijk veel beelden. 


't Is allemaal mooi, prachtig, bijzonder, schitterend, maar bovenal geweldige muziek. Het was ook  heel hard werken, maar de opnames zijn geslaagd. We moeten over twee weken nog een dag, want alles konden we niet opnemen in twee dagen. Maar in zo'n entourage is dat niet heel erg. Wel waren we erg laat thuis vannacht. Om half twee lag ik in m'n bedje. De volgende dag, vandaag dus, ben je dan niet op je best. Maar dat weet je van te voren. 
Nu had ik dan even tijd om de foto's in te laden, want vanmorgen was er alweer een kerkdienst die we met de Harmonie gingen begeleiden en vanmiddag hadden we bezoek. Tussendoor allemaal wassen gedraaid, want ook de huishouding gaat door. Weer veel was van DS die het weekend thuis was. Gezellig. 
Morgen aan het werk op de bso en woensdag moet ik onder het mes. Ingegroeide teennagels die erg pijnlijk zijn. Ik ben benieuwd hoe dat afloopt, maar morgen gaan we bezig met de heksen en tovenaars op de bso. Lijkt me ook wel erg leuk. 
Straks lekker op tijd naar bed en morgen gezond weer op. Dat zei Sonja Barend altijd na haar wekelijkse talkshow op tv. Laatst was ze nog op tv bij de verkiezing van de interviewer van het jaar. Heel bekend was het. Leuk om weer even te zien.   

1 opmerking: