zaterdag 1 oktober 2011

Herfstkastje ingericht

Eens kocht ik bij de Oranjerie in Zeyen een heel mooi klein kastje met een laatje. Dit kastje staat nu naast de tv en er in heb ik altijd een wisselende expositie. Meestal pas ik het bij de tijd van het jaar aan. Vandaar "herfstkastje". 
Dit is altijd erg mooi om te doen, want je rommelt weer wat in je kast en vindt dan altijd weer iets waarvan je dacht, hé heb ik dat ook nog? Erin ook het hart dat ik vorig jaar borduurde. Dat past natuurlijk geweldig nu. 
Vanavond hebben we de cd presentatie van de Roden Girl Choristers. Zij presenteren hun eerste cd "It is a thing most wonderful". Opname en productie door ons gedaan! We zijn er wel trots op dat we aan de wieg staan van zo'n mooi project. De opnames zijn altijd een feest vanwege schitterende muziek, zowel vocaal als instrumentaal. Ik ben erg benieuwd hoe de cd presentatie wordt. 
Ondertussen ben ik druk bezig om de laatste hand te leggen aan de familiebrief. Deze keer gevuld met vakantieverhalen, leuk om te lezen en samen te stellen. 
De was, vooral ook uit Leeuwarden, hangt alweer aan de lijn. Die droogt wel weer, want de lucht is alweer strakblauw en de temperaturen lopen al weer op. Heerlijk toch? In ieder geval een mooi weekend gewenst. 

1 opmerking:

  1. Hé Gonda
    Wat leuk om te lezen over je herfstkastje en het Roden Girl Choristers koor. Er zitten drie leerlingen van mijn school op (twee uit mijn vorige en 1 uit mijn huidige klas) Dat geeft me het idee dat we wel eens dicht bij elkaar kunnen wonen. Roden is voor mij zo'n 6 km verder op, woon jij daar zelf ook in de buurt? Misschien leuk om eens te mailen? (connysquilts@live.nl)
    groetjes en veel plezier bij de CD presentatie!

    BeantwoordenVerwijderen