zondag 4 december 2011

Heerlijke zondag!

Na een fijne zaterdag met gezellig thuis eten met de kinderen, volgde een heerlijke zondag. Lekker rustig starten met de krant, met de radio, met de breinaalden en met de familie. Dit resulteert uiteindelijk in kerstbal 8. Ik had bedacht dat het leuk was als ik er een kabel in zou verwerken. Dat is gelukt. Alleen achteraf deed ik het over vier steken en één keer. Ik bedacht dat een kleiner aantal steken een mooier effect zou geven en ook meerdere kabels. Dus nummer negen is in de maak. Maar ik moet eerst deze nog laten zien. Hier komt hij....
Vanavond hebben we heerlijk gegeten bij een restaurant in Briltil met goede vrienden. Lekker en gezellig was het. Eerst brachten we DS nog naar de trein, want die had zoveel bagage mee en omdat we toch in de buurt waren, was dit handig. Hij was weinig tijd kwijt met reizen en hoefde niet zo te sjouwen met al zijn handel; een tas met kleding, een laptop, een gitaar, een tas met eten en een basgitaar. Wij zijn fijn uit geweest en kijken zo voldaan terug op deze mooie zondag. O, we hebben ook nog een mooie wandeling gemaakt bij Nienoord. We troffen de erge kaalslag [bomenkap bij de oprijlaan] en roken aan de lucht dat de winter in aantocht is. 

1 opmerking:

  1. Ik heb net je blog doorgescrolld en wat een prachtige kerstballen heb jij al gemaakt. Top. Leuk dat je een berichtje op mijn blog hebt achtergelaten. En... wat is de wereld toch klein. Wij zijn 1 keer gastgezin geweest voor het Roder jongenskoor en mijn oudste zoon is twee keer naar het gezin van de jongen die bij ons sliep, geweest. Echt heel erg leuk. Mijn kinderen zingen al lang niet meer. De koorschool is minder leuk dan dat de meeste denken. Toen Luuk kennis maakte met jullie dirigent, vroeg hij meteen of hij daar niet mocht gaan zingen. Nou, een beetje ver weg. En, zei hij, als jullie nog eens willen verhuizen ga dan naar Roden... Ik het Rintje ook een aantal keren meegemaakt bij concerten (MP)en ik moet zeggen; hij doet dat echt leuk. Een verademing als je de dirigent in Haarlem gewend bent. Zingen die van jou nog? Ze zijn wel muzikaal, zag ik!

    BeantwoordenVerwijderen