maandag 19 december 2011

Nog zes dagen voor kerst

Omdat ik altijd dagen spaar voor de week voor kerst, hoefde ik niet naar de BSO vanmiddag. Dus lekker relaxen en nog maar wat breien natuurlijk. Even shoppen in het dorp, de kerstkaarten op de bus, het laatste strijkwerk, praten over het betoog van DD [thema: Social Media] en freubelen met mooie cd's op de achtergrond. 
De twaalfde is klaar, het hart is vol. Toch heb ik nog wel ideeën, maar ik ben toch vrij om te doen wat ik wil. Dus wie weet?
Gisteren hadden we een prachtig concert in de oudste kerk van Drenthe, namelijk de Magnuskerk in Anloo. Ik probeerde nog een intereurfoto te scoren, maar helaas. 
Een mooi afwisselend concert in een prachtige entourage. Sfeer is toch heel bepalend. Dat bleek gisteren wel weer. Het was daar erg gezellig, dus we waren weer laat thuis. DD was eerder terug van het Poolkamp en wist niet waar we waren. Heeft ze meteen het hele telefoonboek in de telefoon maar gebeld. Ach, je denkt dat ze groot zijn, maar ondertussen... Ook is het fijn om te weten dat je gemist wordt. Gelukkig waren we rond zeven uur thuis en konden we gezellig bijpraten over van alles en nog wat. 

1 opmerking:

  1. Hé, Gonda wat een leuke blog. Allereerst natuurlijk je mooie kerstbal; top! Maar ook het kerkje. In september heb ik daar een huwelijk mogen meemaken. Echt een supermooi kerkje; eenvoudig, maar o zo mooi. Hier wordt ik nou blij van; zo (waarschijnlijk niet) toevallig!

    BeantwoordenVerwijderen