dinsdag 1 januari 2013

Nieuw jaar en vakantie

Voor iedereen de beste wensen voor het nieuwe jaar! "God Jul" is Deens voor goed nieuw jaar en ik vond dit wel een leuke afbeelding!
Terwijl ik dit typ zit ik aan de tafel in de serre in ons vakantiehuis. We wonen momenteel in Denmarken op het eilandje Romo. De storm is gaan liggen en de zon schijnt. Een prachtige dag. Terwijl ik zo nu en dan uit het raam kijk zie ik een kalme zee die de zon schitterend weerkaatst. Het is hier heerlijk rustig en erg mooi. De rest van de familie ligt nog op een oor en ik geniet van de rust. 
De Kerstdagen zijn we voortreffelijk doorgekomen met hele mooie concerten en familiebezoek. Ik had nog steeds een borduurwerkje liggen dat ik nog af moest maken en dat heb ik tussen de bedrijven door gedaan. Altijd weer heerlijk om te doen. De letter "S" van "Steursma", mijn meisjesnaam. Ik moet het natuurlijk nog verder verwerken, maar het borduren is klaar. 
Ook wilde ik dit af hebben om met een nieuw werkje te kunnen starten in Denemarken. Dit is inmiddels gebeurd en ik ben al een eindje op weg. Ondertussen komt om 11.00 u. mijn DD en die spreekt mij tussen de bedrijven door. Zij kijkt een film op haar laptop. 
Ondertussen doen we leuke dingen. Veel kletsen, spelletjes doen, handwerken, wandelen langs de kust. En lezen natuurlijk. 
DD heeft een leuk spel meegenomen dat we meerdere keren hebben gespeeld. Dit is "Wat vindt Nederland?" Echt een heel leuk raadspel dat met meningen van Nederlanders te maken heeft. Mijn DH en ik volgen de serie "The Killing". Een thriller in twintig afleveringen. Per aflevering bekijk je de vorderingen per dag. We zijn belandt bij dag 8. Dus nog even te gaan. Maar het is wel spannend. En zo brengen we de dagen door. Heerlijk. 

1 opmerking:

  1. Ha, Gonda de beste wensen voor een goed en gezond 2013! Je houd je aardig in bij The killing, met maar 1 aflevering per keer. Afgelopen week was ik ziek en keken we soms wel drie afleveringen per avond...prachtig en zo spannend....Veel plezier daar nog mee.

    BeantwoordenVerwijderen