vrijdag 11 januari 2013

Sneeuwvlokken vallen

Het sneeuwt! Vanaf ongeveer twee uur sneeuwt het bij ons. Soms weinig, soms veel. Op het moment van de foto even veel. Prachtig gezicht in de winter. 
Ondertussen is het jaar 2013 alweer 11 dagen oud. Wij zijn weer heelhuids teruggekeert uit Denemarken en het dagelijkse patroon is weer ingesteld. De scholen, de lessen, het werk en alles is weer begonnen. Ook de Harmonie is weer van start met alweer een concert in het vooruitzicht en we zijn druk doende met de huisvesting. We moeten uit ons repetitielokaal en zijn op zoek naar wat nieuws. Dit valt nog niet mee, maar we hebben een optie bij een oude school in ons dorp. Het heeft onze aandacht erg nodig, dus blijven andere zaken weer even liggen. Zoals het afmaken van het borduurwerkje in Denemarken. Het borduren is klaar, maar nu de afwerking nog. Ik hoop dat dat nog lukt deze dag, maar ik weet het nog niet. Mijn DH is jarig en viert zijn verjaardagsfeest en ik maak samen met iemand het symbolisch bloemstuk voor in de kerk en ik ben bezig met de familiebrief. Deze is wel bijna klaar maar behoeft nog even de finishing touch. 
Op de voorkant komt een mooi plaatje van breister. Want een gedeelte van de brief gaat over mijn moeder, die echt enorm veel breide. Hier komt, vind ik, een leuk item over en dus vond ik dit mooie plaatje prachtig voor op de omslag. 
Wel heb ik al een nieuw borduurproject. Toen we thuiskwamen van vakantie was er een enorme verrassing voor mij. Ik kreeg nl. het handwerkkistje van mijn DS! Die ene waar ik over schreef in Denemarken. Zo mooi. Dus niet verwacht en toch gekregen. Hier ga ik dus lekker mee aan de slag als alles weer iets rustiger is. 

2 opmerkingen:

 1. Hoi Gonda,
  Wat een mooi plaatje op de voorkant van de fam.brief zeg! Echt bijpassend.
  Ben benieuwd wanneer we heb kunnen lezen.
  Heb je mijn blogberichtje over Pinterst al gelezen?
  Ook echt iets voor jou, want zag al een aantal plaatjes langskomen over borduren en quilten. Ik zou zeggen neem eens een kijkje.
  Groetjes Rensina

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Sluit me aan bij rensina, en inderdaad, gezien je passie voor handwerk, moet je echt aan de pinterest

  BeantwoordenVerwijderen