woensdag 2 januari 2013

Romo, mooi eiland

Omdat het nieuwjaarsdag was en overal alles dicht was, besloten we om naar het Sonderstrand op ons eiland te gaan. Dit is het gedeelte waar je uitkijkt naar het eiland Sylt, Duits grondgebied. Er vaart steeds een veerboot heen en weer, die we zien vanuit ons huisje. 
Toen wij op dat strand kwamen was het eb. Een groot stuk vochtig strand met aan het eind de zee. In de verte zie je twee figuren, DS en DD. Het was schitterend weer, droog en de zon scheen en verdween zo nu en dan achter imposante wolkenpartijen. We hebben daar een flink stuk rondgestruind en waren aan het eind van de middag getuige van de zonsondergang. Ondertussen werd het vloed, dus daar waar je net gelopen had was nu water.
Zoals ik nu weer getuige ben van de zonsopgang. Ook weer mooi om te zien. 
We zijn inmiddels bij dag 13 aanbelandt van de Killing. Verschrikkelijk spannend. Mijn DH en ik hebben theorie├źn over wie het gedaan heeft, maar spannend blijft het. Vooral omdat er steeds meer elementen duidelijk worden. Niets is wat het lijkt. Hierdoor kom ik haast niet aan lezen toe, wat ik anders altijd wel doe. Heel bijzonder, meestal lees ik een boek per dag. Maar nu dus verdiept in het verhaal van de Killing. 
Vandaag gaan we richting een grote plaats. We willen wel eens wat zien van de grote stad in deze omgeving, nl. Tonder. We zullen zien wat het is. 

1 opmerking:

  1. Wat een mooie foto's zeg! Zal ze ook even aan mama laten zien en je verhaal laten lezen.
    Ook leuk jullie belevenissen te lezen.
    Ben benieuwd of je nog mooie theezakjes tegenkomt bij jullie uitstapjes ofzo :)

    BeantwoordenVerwijderen