woensdag 6 januari 2016

Wintervakantie in Denemarken, episode 4

 
Op 1 januari werden we wakker in een witte wereld. Het was enorm mistig in Denemarken. We waren van plan om nog wat in de omgeving te gaan rijden, maar daar was niets aan. Toen hebben we nog maar een eind gelopen richting de kust. Niet dat daar veel te zien was, maar even eruit was wel erg prettig. 
We kwamen de dag verder wel goed door met allerlei zaken en gingen de terugreis plannen. We hoopten maar dat het op de reisdag niet zo mistig was. 
Gelukkig was dat niet het geval. Nadat we alles in de auto gepakt hadden en het huis hadden schoongemaakt ving de terugreis aan. Het vroor wel twee graden en het waaide behoorlijk, dus koud. 
We planden een stop in Flensburg. Gewoon om er even uit te zijn en de benen te strekken. Het bleek dat dit een mooie plaats aan het water was. 
Vervolgens kwamen we in de file terecht in de omgeving van Hamburg. Vervelend, maar ja niets aan te doen. Uiteindelijk waren we om half negen in Groningen en nadat we gegeten en de poes opgehaald hadden was het half twaalf. Weer heelhuids thuis zonder ongelukken. Na zo'n prettige vakantie was het ook fijn om weer in eigen huis te zijn. 


Nog even een laatste update van de Merkwaardig motieven. Vier patronen staan op de lap. Mooi werk. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten