donderdag 5 mei 2011

Spannend boek

Het boek waar ik laatst over schreef was "Julia" van Anne Fortier. Ik heb het inmiddels uit en genoten van veel spannende leesuren. Het verhaal gaat als volgt;

Julia, de hoofdpersoon, krijgt na het overlijden van haar verzorgster tante Rose, de erfenis. Haar tweelingzus, Janice, krijgt het huis en Julia gaat op zoek naar de geheime erfenis van haar moeder. Dit vindt plaats in Siena. In een oude bankkluis vindt ze oude papieren met daarop beschreven de geschiedenis van Romeo en Julia. Ze komt erachter dat ze een andere naam heeft, Giulietta Tolomei. Uit de documenten blijkt dat ze uiteindelijk blijkt af te stammen van Julia. Na veel spannende intriges en gebeurtenissen ga je van verleden naar heden en weer terug. Een schitterend boek, vooral als je van historie, romantiek, ItaliĆ« en spanning houdt. 

Ik ben erg vroeg, 7.04 u. Dat komt omdat ik aan het werk moet en om 7.30 u ga beginnen. Maar eerst nog even naar het blog. De zon is ook alweer uit de veren en het belooft een mooie dag te worden. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten