maandag 16 december 2013

1000 kilometer, Kathy Kelly en de Kerstfamiliebrief

Toen ik weer mocht fietsen in mei is er een nieuwe kilometerteller op de fiets gekomen. Dat is wel leuk, want dan kan ik precies zien hoeveel kilometer ik sindsdien gefietst heb. Dit weekend was het dan zover, de 1000 kilometer is bereikt. 
In zeven maanden tijd. Ik heb de teller vooral vanwege de tijd die er op aangegeven staat, maar dat de kilometers dan ook geteld worden is leuk om te zien. 
Een tijd geleden kwam ik in aanraking met de schrijfster Kathy Kelly. Je leest dan een boek van haar en ik kijk dan meteen bij de bibliotheek of ze nog meer geschreven heeft. Dit was wel degelijk het geval. Ik stuitte op het boek "De magie van Kerst en andere verhalen". Dit heb ik natuurlijk meteen gereserveerd. Het was vrij snel in de bieb en toen ik de voorkant zag wist ik meteen dat dit in een andere vorm de voorkant zou worden van de Kerstfamiliebrief. Eens had ik een plaatje bewaard van een mooie kerstbal, wat hulst erbij en een prachtig lettertype en dan zijn alle ingrediënten aanwezig voor een creatie. 
Hierbij heb ik wel mijn DS ingeschakeld, want ik had nogal wat noten op zang. Het eindproduct is nu gereed en het is supermooi geworden. Ook de inhoud is erg lezenswaardig. Zo'n 60 pagina's met het wel en wee van de hele familie. 
Ondertussen ben ik bijna klaar met de borduurtjes voor de kerstkaarten. Deze week komt het af en dat moet natuurlijk ook, want volgende week is het al zover. De eerste concerten zijn geweest en er volgen nog een aantal. Prachtige tijd, die kersttijd!

1 opmerking:

  1. Wauw goed bezig, 1000 km fietsen. Ga zo door zou ik zeggen.
    En ik ben benieuwd naar de familiebrief, de voorkant is in ieder geval prachtig.
    Lieve groet, Rensina

    BeantwoordenVerwijderen