vrijdag 27 december 2013

De smaak te pakken

O, wat een plezier beleef ik aan dit project. 's Ochtends begonnen en vanmorgen afgemaakt. Het was een probeersel, maar het is nu al heel goed gelukt. Helaas wel een telfoutje, maar als je het patroontje even aanpast is het net alsof het zo hoort. De geoefende kijker ziet nu natuurlijk wel wat er fout ging, maar dan moet je wel heel goed kijken. Enfin, het is snoezig geworden. En dat alles tussen alle gezelligheid door. 
De moeder van DH kwam en we zijn samen naar Roden geweest. Naar Havezate Mensinge. In dit oude huis was een kersttentoonstelling en deze was opgesierd door prachtige bloemstukken van alle bloemisten in de Rodense regio. Erg mooi. Terwijl wij aankwamen waren er midwinterhoornblazers actief. Grappig om te horen. Nog te zien t/m 29 december voor wie wil. 
's Avonds hebben we samen gegeten en spelletjes gedaan. We hebben de sjoelbak weer tevoorschijn getoverd en met z'n drieën nog een spelletje Risk gedaan. En zo was het zomaar weer laat. Maar dat geeft niets want we hebben vakantie. 

1 opmerking:

  1. Mooi borduursel heb je gemaakt. Ook leuke kleuren.
    Trouwens jullie kaartje is gisteren aangekomen, bedankt!
    Fijn weekend, Rensina

    BeantwoordenVerwijderen